Inschrijfformulier

Op vrijdagavond 15 september 2017 vindt voor de 7e keer de Midsummer Dairy Show plaats. De locatie is wederom Manege ‘De Molenheide’, de Heikampen 5, 5482 ZR te Schijndel.

Wij willen u graag in de gelegenheid stellen om met uw beste koeien in de ring te verschijnen en samen met alle collega –veehouders, bezoekers en standhouders te genieten van alweer een mooie avondkeuring!

De avond zal gevuld worden met de keuring van de beste rood- en zwartbonte melkkoeien uit Zuid-Nederland en zal worden afgesloten met de traditionele kampioensborrel.

U kunt uw dieren, bij voorkeur, opgeven via dit formulier. U mag met zoveel runderen komen en deelnemen aan de keuring als u wenst.


Runderen die aanwezig zijn tijdens Midsummer Dairy Show dienen IBR-vrij, BVD-vrij en Lepto- vrij te zijn !! Dit betekent concreet dat u uw koeien 6 weken voor de show moet aanmelden om veterinair alles in orde te kunnen krijgen. Wij ontvangen uw aanmelding(-en) daarom graag vóór 01 augustus 2017.


De rubrieken waarin gekeurd gaat worden, zijn:
HF en RHF koeien : Zwartbont Holstein en Roodbont Holstein
JONGVEE: vanaf leeftijd 10 maanden op dag van opgave
JONG: 1e kalfskoeien (vaarzen, max. leeftijd 2.08 jaar)
MIDDEN: 2e en 3e kalfskoeien,
OUD: vanaf 4e kalfskoeien of een afkalfleeftijd ouder van 5.00 jaar
Kampioensrubrieken: JONGVEE, JONG, MIDDEN en OUD, Algemeen Kampioene Miss Midsummer BLACK, Algemeen Kampioene Miss Midsummer RED en de Algemeen Kampioene Miss Midsummer.

Afhankelijk van de hoeveelheid aangevoerde runderen wordt voor aanvang van de keuring een indeling gemaakt van de rubrieken.


LET OP: Vul dit formulier zo compleet mogelijk in. U dient ook akkoord te gaan met onze Algemene voorwaarden. Onvolledig ingevulde formulieren worden uitgesloten van deelname!
Vergeet ook niet de anti-spam controle som in te vullen!Uw gegevens


+ =

Uw aan te melden koeien